PAH Mallorca

Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca – Mallorca

Contra el #GenocidiFinancer: Concentració per la darrera víctima a Cala Ratjada

Posted by pahmallorca en junio 7, 2014

Dissabte 7 de juny, a les 20h a la Plaça dels Pins de Cala Ratjada, la Plataforma d’Afectades per les Hipoteques a Mallorca ha convocat una concentració per tal de recordar el veïnat de Cala Ratjada que es va suïcidar després de saber que havia de ser desnonat.


És una víctima més de la crisi financera que ens ha dut a una situació de precarietat per culpa de la mala gestió de Banca i Govern, i de les ferotges retallades del Govern sobre els Drets de les persones, seguint les directives de la Troika i en especial d’Alemanya.

Ahir mateix s’anunciava les recomanacions de Brussel·les al Govern Espanyol, que demanaven la pujada de l’IVA i pujar la càrrega fiscal sobre l’habitatge, mentre la banca rescatada continua augmentant els seus beneficis i desnonant famílies dues vegades víctimes, primer de la seva crisi, després dels seus desnonaments.

La manca de mesures orientades a garantir el Dret a un Habitatge Digne com a Dret Fonamental duen a les persones a haver de prendre les pròpies iniciatives, de vegades expeditives com l’ocupació, d’altres tràgiques com el suïcidi. En qualsevol dels casos és fruit del desemparament de persones i famílies, privades primer de la feina, després de l’alimentació i amb la pèrdua de la llar són empeses a perdre la vida.

Reclamem doncs, mesures de protecció a les persones, que garanteixin que cap persona pugui quedar al carrer per motius econòmics, l’expropiació d’ús dels habitatges en mans de la banca, habitatges que duen anys tancats, mentre les persones són desnonades, de la seva casa i de la seva dignitat.

Referències:

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: