PAH Mallorca

Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca – Mallorca

En Desmond a Palma Ciutat Lliure de Desnonaments

Posted by pahmallorca en septiembre 6, 2013

Després de molts mesos de paraules buides la realitat s’imposa a les èbries fantasies dels polítics. Un altre cop les víctimes del desgavell financer perpetrat per entitats financeres i polítics corruptes tornen a ser les persones més febles. Ens trobem altre cop en el punt en què la política és més frívola i les entitats financeres més malèvoles.

Avui Citifin, financera del Citibank, no té cap problema en deixar una família al carrer, un pare i una mare i dos nins d’un i dos anys. Tot i que la legislació actual les tipifica de persones en especialment vulnerables, avui en Desmond i la seva família es troben en què tant l’Estat (amb la seva llei antidesnonaments), l’Ajuntament (amb la seva ciutat lliure de desnonaments) i els serveis socials (sempre impotents quan les persones més els necessiten) els han donat l’esquena.STOPDESNONAMENTS 2

En Desmond duu més d’un any dient que no pot pagar, que els pobres ingressos que té no li basten per donar de menjar a la seva família. Per això demanà la dació en pagament i tot i que complia les condicions extraordinàries que el senyor Guindos i la seva colla van posar per evitar que excepte els bancs ningú més es pogués acollir al “Código de Buenas Prácticas”, no van aconseguir que Citifin els concedís la dació en pagament.

Quan apareix el primer decret que regula la moratòria de desnonaments en Desmond ho torna a intentar, mantenir la seva família amb una llar durant un parell d’anys, amb l’esperança que amb el temps la situació canviés i tingués la possibilitat per sí mateix d’accedir a un habitatge digne. Aquest cop el jutjat li diu que ha presentat la documentació fora termini. Quin termini? La llei no xerra de terminis.

Amb la llei 1/2013 Desmond torna a demanar la moratòria de dos anys, ha verificat que hi té dret i presenta novament la documentació. Novament el jutjat diu NO.

Les oportunitats que un Govern Corrupte diu que dóna a les persones amb una especial situació de vulnerabilitat no existeixen per en Desmond, la seva dona i els seus infants, tot i que compleixen els estrictes requisits de la Llei. Constatem novament que la vergonyosa llei aprovada solament pels vots del Partit Popular és un frau a les persones, una cortina de fum adornada de bones paraules, que volen tapar les mentides d’un Govern culpable, corrupte i còmplice de l’estafa i el genocidi executat per les entitats financeres.

Novament comprovem que no podem comptar ni amb les institucions ni amb els jutges. Per això no hem de deixar que ells tinguin la darrera paraula, no hem de deixar que les víctimes d’unes lleis redactades per la banca i en favor de la banca, deixin al carrer a persones vulnerant tots els seus drets fonamentals.

Per aquest motiu estarem amb en Desmond i la seva família, estarem allà per dir-los-hi que no estan sols, per dir a la banca, al govern i als jutges, que on les institucions fan fallida les persones s’alcen per implantar justícia, on els Governs febles davant els lobbys financers defalleixen víctimes de la seva avarícia, les persones es fan més fortes per restablir i defensar els drets fonamentals.

No tenim por.

Sabem que Juntes Podem!

Sabem que Sí Es Pot!

Anuncios

Una respuesta to “En Desmond a Palma Ciutat Lliure de Desnonaments”

  1. […] En Desmond a Palma Ciutat Lliure de Desnonaments […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: