PAH Mallorca

Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca – Mallorca

#ToqueaBMN (Sa Nostra) – Català

Posted by pahmallorca en agosto 16, 2013

Aquest Divendres, 16 d’agost la PAH Mallorca ocuparà una oficina de BMN/Sa Nostra (Caixa de Balears). Des d’aquí fem extensiva aquesta campanya de suport a tothom però especialment a les persones i grups que solen enfrontar-se al grup BMN que són: BMN, Caixa de Balears “Sa Nostra”, Caixa Granada, i Caixa Murcia.

BMN és una de les primeres entitats rescatades i nacionalitzades amb el 65% de la seva capital social injectat i controlat pel FROB, amb un rescat de 470 milions.

Paradoxalment encara que sigui una banca nacionalitzada, és una de les entitats amb les quals costa més negociar i recentment ha anunciat que no va a retirar les clàusules solc de les seves hipoteques, que són de les més abusives i perjudicials per a les persones.

És una pràctica habitual d’aquest banc els refinançaments que a mitjà termini perjudiquen a les famílies que acudeixen a aquesta banca sol·licitant una ajuda per seguir pagant i mantenir la seva llar. Però no contents amb enfonsar les famílies, demanen incloure a familiars i amics, especialment a padrins i padrines que ja tenen la seva casa pagada, amb la promesa que es tan sols un tràmit i que no corren el risc de perdre ca seva. D’aquesta forma, les noves operacions comprometen i duen al desnonaments de families senceres: padrins, pares, fills i amics.

Si a més tenim en compte el fet que el govern dóna per perdudes les ajudes a la banca nacionalitzada com és el cas de BMN ens trobem que els que s’apropien dels diners de totes les persones són els que més les estafen i desnonen, sense donar opcions com la dació en pagament.

Per participar en la campanya, a més de l’acció en una oficina concreta i a la xarxa, convidem a tots els clients d’aquest grup financer a presentar la carta que hem redactat per sol·licitar el canvi d’actitud d’aquest banc cap a les persones afectades per les seves hipoteques.

Podeu participar a les xarxes socials en el Hashtag de twitter #ToqueaBMN

Podeu trobar la carta en el següent enllaç: Carta per presentar a BMN

Manifest de PAH Mallorca contra els abusos de la banca nacionalitzada en general i BMN en particular: Manifest

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: